ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει από το 1919, όταν ο Ιωάννης Κοντέλλης επέστρεφε από την Αμερική για να γίνει ο αντιπρόσωπος της Ford, αρχικά στη Μυτιλήνη και αργότερα στον Πειραιά και την Αθήνα, ιδρύοντας την εταιρεία Ι.Ε. Κοντέλλης Α.Ε.

Το 1952 η εταιρεία ιδρύει ξεχωριστό Τμήμα για την προώθηση των γεωργικών ελκυστήρων Ford, τη διεύθυνση του οποίου αναλαμβάνει ο Παύλος Κοντέλλης, γιος του Ιωάννη. Το 1958 ιδρύεται η Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε., για τον αποτελεσματικότερο χειρισμό του αυξανόμενου όγκου πωλήσεων γεωργικών ελκυστήρων.
Με συνεχή παρουσία από το 1958 στο χώρο των Χωματουργικών και Βιομηχανικών Μηχανημάτων και από το 1992 στο χώρο των επαγγελματικών αυτοκινήτων και οχημάτων Iveco, η εταιρεία χαίρει άριστης φήμης τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο Τομέα.

Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των: Γεωργικών Μηχανημάτων, Επαγγελματικών Οχημάτων, Χωματουργικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων, Λιπαντικών, Υποστήριξης Πελατών και Συστημάτων Γεωργίας Ακριβείας.

ΔΙΚΤΥΟ

Όπου κι αν βρίσκεστε – ο αντιπρόσωπος ή ο αντιπρόσωπος service της IVECO είναι κοντά σας. Το δίκτυο μας είναι ένα από τα δυνατά σημεία της IVECO. Οι αντιπρόσωποί μας είναι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία, κατανοούν τον χώρο των μεταφορών καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και ξέρουν πώς να ερμηνεύουν τις ανάγκες των πελατών τους βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Οι αντιπρόσωποι δεν εργάζονται μεμονωμένα. Η εργασία τους παρακολουθείται και υποστηρίζεται όλο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από την ομάδα της IVECO.

ISO

Η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018.

ΤΡΕΧΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)