Η Iveco είναι παρούσα και στις πέντε ηπείρους με εργοστάσια παραγωγής και ερευνητικά κέντρα.

Με περισσότερους από 28.000 υπαλλήλους, η Iveco είναι παρούσα και στις πέντε ηπείρους: 27 εργοστάσια παραγωγής που βρίσκονται σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο κατασκευάζουν οχήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες κορυφαίου επιπέδου που έχουν αναπτυχθεί σε 6 ερευνητικά κέντρα. Εκτός Ευρώπης, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κίνα, τη Ρωσία, την Αυστραλία και τη Λατινική Αμερική. Ένα εκτεταμένο δίκτυο after – sales, που ξεπερνά τα 5000 σημεία εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 160 χώρες, εγγυάται την τεχνική μας υποστήριξη σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές όπου εργάζεται ένα όχημα Iveco.

Κέντρα παραγωγής

Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Iveco εφαρμόζουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους για την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και για να διασφαλίσουν ότι το εργοστάσιο είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους. Ως εκ τούτου, όλα τα εργοστάσια έχουν λάβει πιστοποίηση ISO 9001 – vision 2000 (διαχείριση ποιότητας) και ISO 14000 (περιβαλλοντική διαχείριση).

​Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης

Τα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, αποτελούν το επίκεντρο των επενδύσεων της Iveco σε τεχνολογίες και προϊόντα. Στόχος αυτής της κεφαλαιουχικής επένδυσης είναι να προσφέρει στην αγορά οχήματα με κορυφαίες επιδόσεις, χαμηλό λειτουργικό κόστος και υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα – σε πολλές περιπτώσεις προσδοκώντας μια νέα διεθνή περιβαλλοντική νομοθεσία.

Δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών

Η Iveco έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης που εκτείνεται στις πέντε ηπείρους, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης και περισσότερα από 5.000 σημεία εξυπηρέτησης οχημάτων. Η εταιρεία βασίζεται σε καθιερωμένους, έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι θέτουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και την επαγγελματική τους εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)