Η Iveco είναι κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών.

Ως σημαντικός παράγοντας στον παγκόσμιο κόσμο των μεταφορών, η Iveco είναι διεθνής ηγέτης στην ανάπτυξη, κατασκευή, εμπορία και εξυπηρέτηση μεγάλου φάσματος ελαφρών, μεσαίων και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Παράγει επίσης οχήματα μεταφοράς επιβατών  και ειδικά οχήματα  για την άμυνα, την πολιτική προστασία και συγκεκριμένες αποστολές όπως η πυρόσβεση. Τα οχήματα υιοθετούν τις τελευταίες τεχνολογίες μηχανικής, που εφαρμόζονται σε μια ολοκληρωμένη σειρά κινητήρων που λειτουργούν με diesel και εναλλακτικά καύσιμα. Αυτά περιλαμβάνουν το φυσικό αέριο (CNG), τα βιοκαύσιμα, τις υβριδικές τεχνολογίες και τους ηλεκτρικούς κινητήρες.

Οι υπηρεσίες της Iveco συμπληρώνονται από μια σειρά οικονομικών και μετά την πώληση, υπηρεσιών καθώς και δραστηριότητες στον τομέα των μεταχειρισμένων οχημάτων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)