ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η PETRONAS Lubricants International κατασκευάζει και διαθέτει μια πλήρη γκάμα λιπαντικών & γράσων υψηλής ποιότητας για την κάλυψη όλων των εφαρμογών, σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. H PLI διαθέτει περισσότερα από 30 γραφεία σε 28 χώρες. Τα περιφερειακά της γραφεία και το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής για την Ευρώπη, βρίσκονται στο Τορίνο της Ιταλίας.
H PETRONAS Lubricants International θα είναι για δέκατη χρονιά ο χορηγός τίτλου και ο τεχνικός συνεργάτης της ομάδας PETRONAS Team De Rooy IVECO, παρέχοντας λιπαντικά που εξελίχθηκαν σε συνεργασία με την IVECO και την FPT Industrial, στο Dakar 2022, την πιο ακραία αναμέτρηση rally, το οποίο θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στη Σαουδική Αραβία.
Σήμερα η PLI κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων πετρελαϊκών εταιριών παγκοσμίως

Το 2007 η PLI πρότεινε στην Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε την εκπροσώπηση των λιπαντικών Selenia στην Ελλάδα, μαζί με τα προϊόντα CNH. Η εταιρεία μας διανέμει γνήσια λιπαντικά CNH στο δίκτυο των αντιπροσώπων της. Το τμήμα λιπαντικών Π. Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τις πωλήσεις στα ακόλουθα κανάλια διανομής στην Ελλάδα:

  • Μεταπωλητές λιπαντικών
  • Βιομηχανίες
  • Εισαγωγείς αυτοκινήτων
  • Δίκτυο γεωργικών μηχανημάτων

Το τμήμα λιπαντικών φημίζεται για την υψηλή τεχνική του εξειδίκευση και το δυναμικό προφίλ πωλήσεων. Το 2016 ξεκινήσαμε μια νέα συνεργασία με την Arexons SA για τη διανομή προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών της Petronas Durance.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)