ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ
IVECO Natural Power
NATURAL POWER

Η ΜΟΝΗ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 3,5 ΕΩΣ 40 ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Η IVECO είναι ο μόνος κατασκευαστής παγκοσμίως που καλύπτει ολόκληρη τη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, από ελαφρά φορτηγά και φορτηγά μεσαίου βάρους έως βαριά αρθρωτά φορτηγά αερίου για μεταφορά μεγάλων αποστάσεων με αξιόπιστα και καθημερινά οχήματα αερίου. Η τεχνολογία κινητήρων αερίου που χρησιμοποιείται, είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών εντατικής εργασίας έρευνας και ανάπτυξης που τώρα αποδίδει καρπούς για εσάς. Είτε αναζητάτε λύση για παραδόσεις εντός πόλης, για δημοτικές εργασίες, για την επιμελητεία εργοταξίου ή για διεθνείς μεταφορές, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το κατάλληλο όχημα αερίου στη μεγάλη γκάμα, πλήρως εξειδικευμένων μοντέλων μας.

Η eco-friendly σειρά

Daily
Το Daily HI-MATIC Natural Power είναι το πρώτο αεριοκίνητο όχημα που προσφέρει 8τάχυτη αυτόματη μετάδοση, καθιστώντας το την ιδανικότερη λύση για κίνηση μέσα στην πόλη.
​​​​​​​​​​​​​
Το Daily Blue Power επιτρέπει στους μεταφορείς να εργάζονται σε αστικές περιοχές, προς όφελος των εμπορικών δραστηριοτήτων τους και της αποτελεσματικής λειτουργίας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπανσης και θορύβου των οχημάτων τους. Με τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και απόδοσης καυσίμου, θα καλύψει όλες τις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Ο κινητήρας φυσικού αερίου (CNG) 3,0 λίτρων με 100 kW (136 ίππους) και 350 Nm προσφέρει την ίδια απόδοση με έναν αντίστοιχο diesel – με πιο αθόρυβο κινητήρα 4 dB, έως και 5% χαμηλότερες εκπομπές CO2 (έως 95% με βιομεθάνιο), 12% χαμηλότερες εκπομπές NOx και 76% χαμηλότερες τιμές σκόνης και εξαιρετική απόδοση καυσίμου. Το Daily Natural Power διατίθεται ως van ή πλαίσιο (σασί) σε πολλές παραλλαγές, με διάφορα αμαξώματα και με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου έως 7,2 τόνους. Το Daily Natural Power είναι απόλυτα άνετο σε διάφορα περιβάλλοντα εργασίας και αποστολές. Η ισχύς και η ανθεκτικότητά του προέρχονται από το μοναδικό πλαίσιο τύπου σκάλας, κατασκευασμένο με διαμήκης δοκούς ανοιχτής διατομής τύπου “C” από ειδικό χάλυβα, το οποίο προσφέρει μέγιστη ευελιξία στους αμαξοποιούς.
  • ​Η εξοικονόμηση κόστους καυσίμου μπορεί να φτάσει έως και 35%
  • Μειωμένος θόρυβος κινητήρα κατά 4db έναντι του diesel
  • Δε χρειάζεται AdBlue®
  • Χωρίς συντήρηση του συστήματος μετεπεξεργασίας
  • Παρέκκλιση για φορτηγά 4,25 τόνων που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε πενταετή παρέκκλιση που επιτρέπει στους κατόχους άδειας κατηγορίας Β να οδηγούν φορτηγά εναλλακτικών καυσίμων στους 4,25 τόνους GVW αντί για τους κανονικούς 3,5 τόνους για ένα επαγγελματικό όχημα βενζίνης ή diesel (με τουλάχιστον 5 ώρες υποχρεωτική εκπαίδευση).
Eurocargo

Βιώσιμο, αποτελεσματικό,
και ευέλικτο: το Eurocargo είναι
το τέλειο φορτηγό για
αστικές αποστολές

Από τη συλλογή απορριμμάτων και τον καθαρισμό δρόμων, μέχρι τις οδικές υπηρεσίες και τις εφαρμογές κοντέινερ, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Το Eurocargo Natural Power διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές βάρους από 8 έως 16 τόνους και με 6κύλινδρο κινητήρα με 150 kW (204 hp) και ροπή 750 Nm, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 9 σχέσεων όσο και με πλήρως αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με μετατροπέα ροπής και προσφέρει αυτονομία έως και 400 km σε λειτουργία φυσικού αερίου.​

​Η έξυπνη διάταξη των δεξαμενών αερίου στις πλευρές των δύο πλευρικών μελών του πλαισίου σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη η ίδια ικανότητα φόρτωσης και μεταφοράς με το Diesel Eurocargo: όλες οι διαστάσεις του αμαξώματος παραμένουν αμετάβλητες. Το Eurocargo Natural Power είναι τέλειο για αστική χρήση – χάρη στις χαμηλές εκπομπές καυσαερίων που του επιτρέπουν την πρόσβαση σε ζώνες χαμηλών εκπομπών και καθαρού αέρα​, και χάρη στον κατά 5 dB πιο αθόρυβο κινητήρα σε σύγκριση με τον diesel, που προσφέρει πραγματικό πλεονέκτημα για νυχτερινές παραδόσεις.

S-WAY NP
IVECO S-WAY NATURAL POWER ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ​​​​​​​​​​​​​
06-980x654-1.jpg

Natural Power σημαίνει να αξιοποιείτε στο έπακρο τον κινητήρα σας και να έχετε τη μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον. Σημαίνει 95% λιγότερα αιωρούμενα σωματίδια (PM), 95% λιγότερες εκπομπές CO2 με βιομεθάνιο, 90% λιγότερο NO2 και την καλύτερη ακουστική άνεση μέσα στην καμπίνα.

Σημαίνει αυτονομία έως και 1600 km με LNG και κορυφαία οδηγική άνεση μέσα στη νέα καμπίνα. Σημαίνει μέγιστη συνδεσιμότητα και την καλύτερη επαφή σε συνεργασία με τη φύση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)