NATURAL POWER
Η Φυσική εναλλακτική του Diesel
NATURAL POWER
Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ

Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ

Οι έτοιμες λύσεις μας με κίνηση από φυσικό αέριο και βιομεθάνιο, ανοίγουν σήμερα τον δρόμο για την απανθρακοποίηση. Οδηγήστε την αλλαγή. Γίνετε ασταμάτητοι.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Είτε χρειάζεστε ένα van, είτε ένα φορτηγό 44 τόνων φυσικού αερίου για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, η IVECO είναι ο μόνος κατασκευαστής που σας προσφέρει αξιόπιστη βιωσιμότητα σε κάθε κατηγορία. Με περίπου 25.000 κινητήρες φυσικού αερίου που έχουν κατασκευαστεί και πάνω από ένα δισεκατομμύριο χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί από το 1996, η IVECO είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Η IVECO γράφει ιστορία στα IAA 2018

Η IVECO παρουσίασε την πλήρη σειρά εναλλακτικών οχημάτων της στην ΙΑΑ 2018, μία 100% diesel – free έκθεση, η σημαντικότερη διεθνής έκθεση στη βιομηχανία επαγγελματικών οχημάτων.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ DIESEL

Αυτή η αποδεδειγμένη τεχνολογία, που αναπτύχθηκε εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται σε κάθε ένα από τα νέα μας μοντέλα Natural Power. Όσον αφορά την οδήγηση και το χειρισμό, κάθε όχημα αποδίδει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με το αντίστοιχο diesel. Για να υποστηρίξουμε τη δέσμευσή μας στον τομέα των εναλλακτικών τεχνολογιών μετάδοσης κίνησης, η IVECO έχει διασφαλίσει ότι το πανευρωπαϊκό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών της διαθέτει την εκπαίδευση, τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη συντήρηση του φυσικού αερίου IVECO και τη διατήρησή του ώστε να λειτουργεί τόσο αξιόπιστα και αποτελεσματικά όσο θα απαιτούσατε από το diesel σας.

ΜΕ ΤΟ CNG ΚΑΙ ΤΟ LNG ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η ζήτηση για εναλλακτικές τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης αυξάνεται. Όλο και περισσότερες εταιρείες μεταφορών παγκοσμίως στρέφονται σε βιώσιμες λύσεις και επομένως όχι μόνο συμβάλλουν αποφασιστικά σε ένα καθαρό περιβάλλον – αλλά ταυτόχρονα επωφελούνται από απτά οικονομικά πλεονεκτήματα.

Ενώ η τεχνολογία και η υποδομή της ηλεκτροκίνησης βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, ειδικά στην κατηγορία των μεσαίων και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, τα οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο προσφέρουν μια ώριμη, καθαρή και βιώσιμη λύση εναλλακτικά του diesel.

Η προηγμένη τεχνολογία συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και της ζωής με μειωμένες εκπομπές και σημαντική μείωση του θορύβου. Ως το πιο φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο για κινητήρες εσωτερικής καύσης, το φυσικό αέριο και το βιοαέριο μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές CO2 – έως και 95% όταν χρησιμοποιείται βιομεθάνιο.

​​​​​​​​​​​​​​​Φυσικό Αέριο vs. Diesel

ΙΔΙΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ

-15% ΕΚΠΟΜΠΕΣ
CO2

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΠΑΝΣΗΣ & ΘΟΡΥΒΟΥ

ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ​​

Τα οχήματα με κίνηση από φυσικό αέριο πληρούν εύκολα τα τρέχοντα και μελλοντικά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων, επιτρέπουν δωρεάν μετακινήσεις σε ζώνες χαμηλών εκπομπών και καθαρού αέρα, επιτρέπουν παραδόσεις τη νύχτα χάρη στις χαμηλές εκπομπές θορύβου, καταναλώνουν λιγότερο και φθηνότερο καύσιμο από τα οχήματα diesel, επωφελούνται από κρατικές επιδοτήσεις και φόρους – και εξασφαλίζουν μια ξεκάθαρη εικόνα που προσφέρει στην επιχείρησή σας ένα πραγματικό και απτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία σας παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Ένας από τους ειδικούς μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
Επεξεργασία των Δεδομένων μου από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, σε έντυπη μορφή, με χρήση αυτοματοποιημένων ή ηλεκτρονικών μέσων, + συμπεριλαμβανομένου ταχυδρομείου ή e-mail, τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις, SMS, MMS, φαξ) και οποιουδήποτε άλλου μέσου (π.χ. ιστότοποι, εφαρμογές για κινητές συσκευές), για τον σκοπό της αποστολής ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα, καθώς και διαφημίσεων σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ
Η διαβίβαση των Δεδομένων μου στις θυγατρικές και συνεργαζόμενες με την εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ+ εταιρείες του Ομίλου CNH Industrial καθώς και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και διανομείς και επεξεργασία από αυτούς με σκοπό την αποστολή ανακοινώσεων εμπορικού χαρακτήρα καθώς και τη διαφήμιση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή την πραγματοποίηση έρευνας αγοράς
Υποχρεωτικά πεδία (*)