ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Πληροφορίες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Βελτίωση της αποδοτικότητας των καυσίμων με το Driving Style Evaluation

 

DRIVING STYLE EVALUATION

Το DRIVING STYLE EVALUATION επιτρέπει στους οδηγούς να βελτιώσουν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα λειτουργεί σαν ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής επί του οχήματος και βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου, χωρίς να διακυβεύεται η εμπορική ταχύτητα. Το DSE παρέχει αξιολόγηση της αποδοτικότητας και προτάσεις εξοικονόμησης καυσίμων (για παράδειγμα, την κατάλληλη ταχύτητα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μια δεδομένη στιγμή). Το DRIVING STYLE EVALUATION μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οδηγό στο όχημα, ή να ενσωματωθεί με τις νέες ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ της IVECO.

 

NEW STRALIS fuel consultancy services 1

 

ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ TCO2

Η απομακρυσμένη συλλογή δεδομένων από το IVECO DRIVING STYLE EVALUATION στο όχημα επιτρέπει την αξιολόγηση των κύριων παραμέτρων απόδοσης του οχήματος και του οδηγού. Οι αναφορές αποστέλλονται εβδομαδιαίως στον διαχειριστή του στόλου με αυτόματο e-mail, με εστίαση στη συμπεριφορά του οδηγού και των σχετικών τάσεων, την κατανάλωση καυσίμου ανά όχημα και το αποτύπωμα άνθρακα του στόλου ως σύνολο. Η υπηρεσία είναι ανεξάρτητη από άλλες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου με βάση διαδικτυακή πύλη. Με το ΝΕΟ STRALIS XP, η ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ TCO2 παρέχεται για 4 χρόνια.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ TCO2

Η IVECO είναι ένας ολοκληρωμένος "σύμβουλος καυσίμων" - ένας πλήρους απασχόλησης εταίρος στην επιδίωξη της αποδοτικότητας των μεταφορών και της βιωσιμότητας. Η εμπειρία μας στις πιο αποτελεσματικές τεχνικές εξοικονόμησης καυσίμων βασίζεται σε χρόνια επιχειρησιακών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται (με τη συνεργασία των πελατών μας) σε διαφορετικές αποστολές και διαδρομές. Τώρα η IVECO προσφέρει αυτή τη μοναδική τεχνογνωσία ως μια υπηρεσία που παρέχεται από μια αποκλειστική ομάδα ειδικών στα καύσιμα σε κάθε αγορά, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς τα KPI (Key Points of Interest – Βασικές Παραμέτρους Ενδιαφέροντος) στόλου, προκειμένου να αναπτύξουν εξατομικευμένα σχέδια βελτίωσης. Ένας χρόνος ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ TCO2 παρέχεται με το μοντέλο ΝΕΟ STRALIS XP.

 

NEW STRALIS fuel consultancy services 2

 

Η ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ TCO2 και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ TCO2 μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 3%.

 

ΟΔΗΓΗΣΗ TCO2

Οι καλοί οδηγοί μπορούν να επιτύχουν εξοικονόμηση καυσίμου, σύμφωνα με τις καλύτερες συσκευές τεχνολογίας: γι αυτό η IVECO προσφέρει ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης οδηγών για να αναπτυχθούν οι δεξιότητές των. Διδάσκουμε πώς να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου, να αυξηθεί η αντοχή των οχημάτων και να μεγιστοποιηθεί η οδική ασφάλεια. Τα μαθήματα μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις τους ή σε εκείνες της IVECO. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τη γνώση του οχήματος, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του και οδηγική εμπειρία με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή.