ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ TCO2
Πληροφορίες

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ TCO + ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ CO2 = ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ TCO2

STRALIS XP: έως και -5.6% TCO & έως TP -11% CO2

ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ TCO ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το TCO (συνολικό κόστος) και η βιωσιμότητα υπήρξαν ο πυρήνας του επανασχεδιασμού του φορτηγού STRALIS. Έχουμε επεξεργαστεί τα εξής:

  • απόδοση - αυξήθηκε με λύσεις εξοικονόμησης καυσίμου ειδικές για κάθε αποστολή (όπως το SMART EGR),
  • ικανότητα πρόβλεψης - προσφέρεται από το σύστημα HI-CRUISE,
  • αντίσταση κύλισης - μειώνεται με οικολογικά ελαστικά,
  • βελτιστοποίηση ενέργειας - επιτυγχάνεται με έξυπνα βοηθητικά συστήματα.

Σε ένα βαρύ φορτηγό, τα καύσιμα από μόνα τους αντιπροσωπεύουν το 35 έως 40% του συνολικού κόστους. Για οποιονδήποτε μεταφορέα, η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου είναι κρίσιμης σημασίας για να γίνει ανταγωνιστικός. Το ΝΕΟ STRALIS επιτυγχάνει διψήφια βελτίωση στην απόδοση του καυσίμου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, έχουν προστεθεί νέες τεχνολογίες, χαρακτηριστικά και υπηρεσίες για την περαιτέρω μείωση του TCO (συνολικού κόστος). Η εξοικονόμηση καυσίμου στο ΝΕΟ STRALIS XP μπορεί να φτάνει και το 11% - και αυτό μεταφράζεται σε μείωση 5,6% του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

 

NEW STRALIS tco2 IVECO

 

ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ CO2 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στο φορτηγό STRALIS η οικονομία και η οικολογία πάνε χέρι-χέρι.

Το αποκλειστικό για την IVECO σύστημα μετα-επεξεργασίας HI-SCR είναι ελαφρύτερο, μικρότερο, αποτελεσματικότερο και πιο εύκολο στη συντήρηση από οποιαδήποτε άλλη λύση Euro 6. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ μειώνει τις εκπομπές, το HI-SCR μειώνει και το κόστος.

Το φορτηγό STRALIS χρησιμοποιεί την τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου. Το σύστημά μας DRIVING STYLE EVALUATION είναι μια ισχυρή πηγή πληροφοριών για την οδηγική συμπεριφορά και τις επιδράσεις της και ένα πολύτιμο εργαλείο για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των καυσίμων και τη σημαντική μείωση των εκπομπών CO2.

Οι επαγγελματίες που έχουν δεσμευτεί για το περιβάλλον θα εκτιμήσουν την ευκαιρία που προσφέρεται από τα νέα μας STRALIS XP τα οποία, χάρη στο σύστημα DRIVING STYLE EVALUATION, θα συμβάλλουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του τομέα των μεταφορών.