ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Πληροφορίες

Ένας αποτελεσματικός συνεργάτης για κάθε δουλειά

Τρεις διαφορετικοί τύποι καμπίνας για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της κάθε εργασίας

Από τις παραδόσεις έως τις κατασκευές, τη μεταφορά με ψυγείο έως τις αστικές υπηρεσίες, το νέο φορτηγό Eurocargo διαθέτει πτυχίο ευελιξίας στην κατηγορία του - και είναι και το πιο εύκολο στο να δεχθεί αμάξωμα. Κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής απόδοσης και αντοχής, το σασί του αμαξώματος μπορεί να φιλοξενήσει μήκη αμαξώματος από 4.265 έως 10.175 mm, οι δοκοί του σασί είναι παράλληλες σε όλο το μήκος και είναι προ-διαμορφωμένες για να διευκολύνουν τη συναρμολόγηση της οποιασδήποτε υπερκατασκευής.

Το νέο Iveco Eurocargo προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους καμπίνας. Η ευελιξία τους ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε εργασίας:
- Η καμπίνα ημέρας προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ του συνολικού πλάτους και του μήκους του αμαξώματος και είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στην καθημερινή εργασία σε μεγάλες πόλεις.
- Η καμπίνα ύπνου είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις στάνταρ και υψηλής οροφής, είναι σχεδιασμένη να παρέχει διανυκτέρευση και είναι εξοπλισμένη με μία ή δύο κουκέτες. Δύο φωτιζόμενα κιβώτια (προσβάσιμα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό) παρέχουν 260 λίτρα πρόσθετου χώρου για την αποτελεσματική αποθήκευση σάκων ή εργαλείων. Η εξωτερική πόρτα μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό χειριστήριο.
- Η καμπίνα crew cab (με στάνταρ οροφή) έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει όλο το πλήρωμα συν τα εργαλεία και τον εξοπλισμό. Μπορεί να φιλοξενήσει έξι επιβάτες εκτός από τον οδηγό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση στις κατασκευές και σε υπηρεσίες πρόληψης πυρκαγιών.

Συνολικά, το νέο Eurocargo είναι διαθέσιμο σε 11.000 εργοστασιακές εκδόσεις, που προκύπτουν από τον συνδυασμό των παραλλαγών των προϊόντων: δύο τύποι κίνησης, 14 επίπεδα μεικτού βάρους οχήματος και επτά αποδόσεις ισχύος, 12 κιβώτια ταχυτήτων, 15 μεταξόνια και τρεις τύποι καμπίνας με δύο οροφές – επιπρόσθετα ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ανάρτησης, σχέσεις μετάδοσης άξονα, άξονες και PTO (έως 1100 Nm).