ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ
Πληροφορίες

Iveco UTP (Ενιαία Πλατφόρμα Τηλεματικής)

 

 

Παραμείνετε συνδεδεμένοι, ακόμη και εν κινήσει

Το νέο Iveco Eurocargo παντρεύει την τηλεματική με τα φορτηγά. Τα μοντέλα των tablets, τα συστήματα πλοήγησης και τα smartphones αλλάζουν πάντα τόσο γρήγορα.

Και δεν είναι μόνο αυτό: περιέχουν ολοένα αυξανόμενες ποσότητες προσωπικών πληροφοριών. Για αυτό το λόγο, αντί να διαθέτει μια ειδική σύνδεση, το νέο Eurocargo είναι προ-διαμορφωμένο για να ενσωματώνει αρμονικά τη συσκευή που επιλέγεται από τον οδηγό.

Το ταμπλό είναι προδιαμορφωμένο για να εγκατασταθεί μια γενικής χρήσης βάση ενώ δύο υποδοχές USB 5 V βρίσκονται δίπλα σε αυτή την βάση.

Το να παραμένετε συνδεδεμένοι εν κινήσει σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρείτε την επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο: σήμερα, αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς το οποίο προσφέρει το νέο Eurocargo στους πελάτες του.

Χάρη στο IVECO UTP (Unified Telematics Platform - Ενιαία Πλατφόρμα Τηλεματικής) Telematics Box, τώρα διαθέσιμο ως εργοστασιακά τοποθετημένη επιλογή, το νέο Eurocargo είναι προδιαμορφωμένο για την απομακρυσμένη σύνδεση και την παροχή των τηλεματικών υπηρεσιών:
- βασικές υπηρεσίες τηλεματικής (εντοπισμός θέσης GPS, οριοθέτηση μετακίνησης, χρονόμετρο στο τιμόνι, ταχογράφος/κατανάλωση/μετάδοση δεδομένων αξιολόγησης οδηγού)
- εξατομικευμένες υπηρεσίες τηλεματικής (διαχείριση παραδόσεων, πληροφορίες για την κυκλοφορία, μηνύματα, εκπαίδευση οδήγησης)