ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Πληροφορίες

Ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε

Στιβαρό και αξιόπιστο

Το νέο φορτηγό Eurocargo έχει απήχηση στους πελάτες λόγω της αξιοπιστίας και της στιβαρότητάς του: δύο ιδιότητες που απορρέουν από το σασί, που προέρχεται από τις βαριές μεταφορές και έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και να αντέχει σε υψηλότερες καταπονήσεις (π.χ. ένα άνισα κατανεμημένο φορτίο ή μια ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης).

Για να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο αποστολής, το νέο Iveco Eurocargo προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους ανάρτησης: παραβολικά ελατήρια, ημιελλειπτικά φύλλα ελατηρίων και αερανάρτηση. Οι αεραναρτήσεις ελέγχονται από ένα σύστημα ECAS (Electronically Controlled Air Suspension -

Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενη Αερανάρτηση), το οποίο εγγυάται μια σταθερή θέση του οχήματος ανεξάρτητα από το επίπεδο του φορτίου. Μπορούν να τοποθετηθούν στον πίσω άξονα ή και στους δύο άξονες.

Το σύστημα πέδησης του εμπρός και πίσω άξονα εγγυώνται την αξιοπιστία των μηχανικών χαρακτηριστικών κατά την πάροδο του χρόνου. Το σύστημα πέδησης είναι υδροπνευματικό για τη σειρά 6 έως 10 τόνων και πλήρως πνευματικό στη σειρά 11 έως 19 τόνων. Όλες οι εκδόσεις 4x2 είναι εξοπλισμένες με δισκόφρενα ως στάνταρ.

Με την τεχνολογία HI-SCR, έχει εισαχθεί ένα κλαπέτο εξάτμισης το οποίο λειτουργεί για να φέρει τα καυσαέρια στη σωστή θερμοκρασία γρήγορα. Αυτή η συσκευή επίσης βοηθά στο να βελτιωθεί η ισχύς πέδησης του κινητήρα (βελτιώνοντας έτσι τη συνολική ικανότητα πέδησης του οχήματος).