ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Πληροφορίες

Το νέο φορτηγό Eurocargo ΜΥ 2015: απόδοση και ευελιξία
Μεγαλύτερη ευελιξία, χαμηλότερη κατανάλωση

 

Το νέο Iveco Eurocargo είναι διαθέσιμο με δύο τετρακύλινδρους κινητήρες 160 και 190 HP ειδικά σχεδιασμένους για υψηλές επιδόσεις φορτηγών που κυκλοφορούν στην πόλη. Η απόδοση ροπής και ισχύος έχει βελτιστοποιηθεί για να ανταποκρίνεται στις τυπικές συνθήκες λειτουργίας των μεταφορών εντός των πόλεων.

Χάρη στα νέα έμβολα, τα νέα μπεκ και την ταχύτερη απόκριση του νέου υπερσυμπιεστή, η αναλογία συμπίεσης αυξήθηκε από 17:1 σε 18:1, βελτιώνοντας την απόδοση ροπής πάνω από τις 1200 σ.α.λ. κατά περίπου 8%. Η απόδοση του φορτηγού τώρα επιτυγχάνει 680 Nm (για τον 160 Hp) και 700 Nm (για τον 190 Hp), φθάνοντας τη μέγιστη ισχύ στις 2200 σ.α.λ. αντί για τις 2500 σ.α.λ.

Όλα αυτά βοηθούν να χαμηλώσει σημαντικά η κατανάλωση εντός της πόλης και κατά την επιτάχυνση. Οι καρδιές του νέου Eurocargo είναι ο τετρακύλινδρος Tector 5 diesel 4.5-λίτρων και ο εξακύλινδρος Tector 7 diesel 6,7-λίτρων. Η σειρά περιλαμβάνει επτά επίπεδα ισχύος από 160 έως 320 Hp, με μέγιστη ροπή 1100 Nm, που ολοκληρώνεται με έναν κινητήρα CNG που αποδίδει 750 Nm και 204 Hp.

Αυτοί οι κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο (6 ή 9 ταχυτήτων), αυτοματοποιημένο ή αυτόματο κιβώτιο 6 ή 12 ταχυτήτων με μετατροπέα ροπής.

Το νέο Iveco Eurocargo είναι εξοπλισμένο με HI-SCR, το ελαφρύ και αποδοτικό σύστημα μετα-επεξεργασίας που εξαλείφει τις διακοπές λειτουργίας αναγέννησης σε σύγκριση με τα οχήματα των ανταγωνιστών που είναι εξοπλισμένα με τη λύση EGR + SCR.

Η αναγέννηση του Φίλτρου Σωματιδίων Πετρελαιοκινητήρων, (DPF) είναι παθητική, συνεχής και αυτόματης διαχείρισης συνεπώς δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τον οδηγό. Δεν χρειάζεται να γίνονται περιοδικές τεχνικές στάσεις και τα εξαρτήματα δεν υπόκεινται σε θερμική καταπόνηση, και όλα αυτά αυξάνουν την αξιοπιστία των εξαρτημάτων.