ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Πληροφορίες

Νέο Eurocargo: ο σχεδιασμός συναντά τη λειτουργικότητα

Ο σχεδιασμός του φορτηγού είναι νέος, αλλά τα βασικά προτερήματά του παραμένουν.

Στο νέο Iveco Eurocargo, ο σχεδιασμός του φορτηγού είναι ανανεωμένος.

Η νέα καμπίνα είναι μοντέρνα και πρακτική, εκφράζοντας απόλυτα τον ενεργητικό χαρακτήρα του οχήματος.

Το σχήμα των νέων εκτροπέων αναδεικνύει το μεγάλο εμπορικό σήμα στο κέντρο. Με το φίλτρο UV, το παρμπρίζ προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον ήλιο, χωρίς την αρνητική αεροδυναμική επίδραση ενός εξωτερικού σκιαδίου.

Ο νέος προφυλακτήρας παρέχει ένα σκαλοπάτι για πρόσβαση στο παρμπρίζ για τον καθαρισμό, ενώ στεγάζει και το ραντάρ AEBS. Οι νέες ομάδες προβολέων, με φώτα ημέρας LED (ως στάνταρ), είναι διαθέσιμες με προβολείς Xenon.

Οι πόρτες διαθέτουν το νέο σήμα με το λογότυπο Eurocargo και τα αρχικά για την αναγνώριση του μοντέλου.

Ο σχεδιασμός συναντά τη λειτουργικότητα. Έχει αναπτυχθεί με βάση μια εις βάθος μελέτη της αεροδυναμικής - όπως, για παράδειγμα: οι νέοι εκτροπείς αέρα που καθοδηγούν τη ροή του αέρα και εγγυώνται ότι η λαβή της πόρτας παραμένει καθαρή.

Το νέο Eurocargo είναι το καλύτερο φορτηγό πόλης: το τέλειο όχημα για παραδόσεις πόρτα - πόρτα, για αποστολές σε όλη την πόλη και για οποιοδήποτε άλλο είδος μεταφοράς στα κέντρα των πόλεων.

Χάρη στο ιδανικό πλάτος της καμπίνας του (2,1 m), τη μεγάλη γωνία του τιμονιού (52 μοίρες) και τον καλύτερο κύκλο στροφής στην κατηγορία του (μόλις κάτω από 11 μέτρα για την έκδοση με μεταξόνιο 2.790 mm), είναι ιδανικό για εργασίες σε αστικές περιοχές.