ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ DAILY
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Πληροφορίες

 

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ DAILY

ΛΥΣΕΙΣ DAILY B-LINK

Στο Daily, «συνδεσιμότητα» σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από το να μπορείτε απλώς να χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας στο όχημα. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος υπηρεσιών που μας επιτρέπει να στηρίζουμε την επιχείρησή σας με πιο προενεργό και αποτελεσματικό τρόπο, ελαχιστοποιώντας τις διακοπές της ροής εργασιών σας και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητά σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα.

Το Daily οδηγεί τη συνδεσιμότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και ανοίγει την πόρτα προς έναν ολόκληρο κόσμο νέων, προσαρμοσμένων υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το όχημά σας στο έπακρο, να μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας του στο δρόμο, να διαχειριστείτε το στόλο σας πιο αποδοτικά, να κάνετε οικονομία στο κόστος καυσίμων και συντήρησης και να απολαύσετε τα οφέλη των άκρως εξατομικευμένων προγραμμάτων χρηματοδότησης και συντήρησης.

Το κουτί συνδεσιμότητας θέτει το όχημα σε απευθείας επικοινωνία με την ομάδα ειδικών της IVECO, η οποία λαμβάνει δεδομένα από όλα τα δικτυωμένα οχήματα και τα παρακολουθεί διαρκώς. 

 

Daily Cab connectivity

 

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Απομακρυσμένοι διαγνωστικοί έλεγχοι
Πραγματοποιούνται διαγνωστικοί έλεγχοι εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται στάση του οχήματος στο συνεργείο.             

Υπηρεσία Over The Air (OTA)
Πραγματοποιούνται ενέργειες τεχνικής υποστήριξης και αναβάθμισης του λογισμικού του οχήματος εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται στάση του οχήματος στο συνεργείο.

Προληπτικό σέρβις
Πραγματοποιείται προληπτικό σέρβις εξ αποστάσεως από τους ειδικούς της Αίθουσας Ελέγχου της IVECO, με βάση τις παραμέτρους του οχήματος σε πραγματικό χρόνο.

Διαδικτυακή πύλη και εφαρμογή MYDAILY
Διαδικτυακή πύλη για την παρακολούθηση της κατάστασης του οχήματος και της συμπεριφοράς του οδηγού, που διατίθεται και ως εφαρμογή.

Κλείσιμο ραντεβού για σέρβις
Υπηρεσία κλεισίματος ραντεβού για σέρβις μέσω της διαδικτυακής πύλης MYDAILY.

 

ΛΥΣΕΙΣ DAILY B-LINK

- Απομακρυσμένοι διαγνωστικοί έλεγχοι

- Υπηρεσία Over The Air (OTA)

- Προληπτικό σέρβις

- Διαδικτυακή πύλη και εφαρμογή MYDAILY

- Έξυπνη Αναφορά MYDAILY

- Κλείσιμο ραντεβού για σέρβις MYDAILY

Smart Pack: Οι υπηρεσίες παρέχονται με κουτί συνδεσιμότητας εγκατεστημένο στο όχημα

Fleet Pack: Οι υπηρεσίες παρέχονται με περιοδική χρέωση

Απομακρυσμένη βοήθεια και διάγνωση

Οι διαγνωστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, χωρίς να απαιτείται στάση του οχήματος στο συνεργείο.

 

MYDAILY

Διαδικτυακή πύλη για την παρακολούθηση της κατάστασης του οχήματος και της συμπεριφοράς του οδηγού, που διατίθεται και ως εφαρμογή.

 

 

 

DAILY BUSINESS UP™: Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Ενας απλός τρόπος για να διατηρείτε την επιχείρησή σας δικτυωμένη συνεχώς. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή DAILY BUSINESS UP™ στη συσκευή σας και τη συνδέσετε με το ραδιόφωνο DAB, μπορείτε να απολαμβάνετε λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας.