Πληροφορίες

IVECO DAILY ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Δημιουργήστε το δικό σας μοντέλο, όπως ακριβώς το χρειάζεστε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ DAILY Van ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ

Ποιο είναι το σωστό πακέτο για την επιχείρησή σας; Από την έκδοση Business έως τη Winter, Hi-Drive ή Delivery, κάθε διαμόρφωση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το μέγιστο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

 

HI-CONNECT

Φέρτε την ψηφιακή σας ζωή στο όχημα με το Apple CarPlay και το Android Auto™ και απολαύστε τις εφαρμογές σας στο φιλικό προς το χρήστη σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7", ραδιόφωνο DAB, σύστημα πλοήγησης και πολλά άλλα.

1-hi-matic.jpg
connectivity_box.jpg

ΚΟΥΤΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Κρατήστε το Daily στο δρόμο με εξ αποστάσεως διαγνωστικούς ελέγχους, προληπτική συντήρηση και βέλτιστο προγραμματισμό σέρβις. Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κόσμο νέων υπηρεσιών, όπως εξατομικευμένα προγράμματα συντήρησης και διαχείριση δεδομένων οχήματος μέσω της διαδικτυακής πύλης και εφαρμογής MYDAILY.

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΕΠΑΓΩΓΙΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

Εξασφαλίστε ότι η κινητή συσκευή σας έχει πάντα γεμάτη μπαταρία: τοποθετήστε τη στο χρήσιμο επαγωγικό φορτιστή δίπλα από τα χαρτιά σας στον αποθηκευτικό χώρο που είναι ενσωματωμένος στο ταμπλό.

3-open-compartment.jpg
4-tablet-holder.jpg

ΒΑΣΗ ΓΙΑ TABLET

Η χρήσιμη βάση για tablet στο ταμπλό μπορεί να φυλάξει με ασφάλεια κινητές συσκευές όλων των μεγεθών. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως βάση συγκράτησης εγγράφων, για να διατηρείτε τακτοποιημένα τα χαρτιά σας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το νέο Ηλεκτρικό Φρένο Στάθμευσης συμπλέκεται αυτόματα όταν παρκάρετε και αποσυμπλέκεται επίσης αυτόματα όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Απαλλαγείτε από το μοχλό του χειρόφρενου, απελευθερώστε χώρο και μετακινηθείτε εύκολα μέσα στην καμπίνα.

5-electric-parking-brake.jpg
6-air-cond-manual.jpg

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ Ή ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διατηρήστε μια ευχάριστη θερμοκρασία στην καμπίνα με το σύστημα κλιματισμού του Daily. Επιλέξτε τον αποδοτικό χειροκίνητο κλιματισμό ή τον αυτόματο κλιματισμό που βελτιστοποιεί τη χρήση του συμπιεστή, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ WEBASTO

Βάλτε τέλος στις κρύες εκκινήσεις με την ανεξάρτητη θερμαντική συσκευή Webasto: ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για να προθερμανθεί ο κινητήρας και η καμπίνα και μπείτε στο ευχάριστα ζεστό van Daily όταν είστε έτοιμοι να φύγετε.

webasto
8-leather-steering-wheel

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

Απολαύστε την πολυτελή αίσθηση του δερμάτινου τιμονιού τις ατέλειωτες ώρες στη δουλειά, με όλα τα χειριστήρια στις άκρες των δαχτύλων σας. Για οδήγηση χωρίς περισπασμούς και χωρίς δυσκολίες.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τα καθίσματα με ανάρτηση, τα οποία διατίθενται και ως θερμαινόμενα, προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση για τον οδηγό και τους επιβάτες.

10-passenger.jpg