ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ IVECO
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ IVECO
Πληροφορίες

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Το Daily προσφέρει μια εκτενή γκάμα υπηρεσιών που μπορούν να εξατομικευτούν με ακρίβεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργική κατάσταση του οχήματός σας σε συνεχή βάση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας με υγιή κερδοφορία.

 

services overview

Το Daily εισάγει ένα εντελώς νέο επίπεδο εξατομίκευσης μέσω της συνδεσιμότητας. Τα δεδομένα οχήματος που παρέχει σε πραγματικό χρόνο μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε προγράμματα συντήρησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με βάση την πραγματική χρήση του Daily – το ιδανικό «ταίρι» για τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, η σειρά Elements προσφέρει την ακραία ευελιξία που σας επιτρέπει να επιλέγετε το συνδυασμό υπηρεσιών προγραμματισμένης συντήρησης και επέκτασης εγγύησης που θέλετε για την επιχείρησή σας, καθώς και να εμπλουτίζετε περαιτέρω το πακέτο σας με στοιχεία επιπρόσθετης κάλυψης.

 

ELEMENT MAINTENANCE (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ)
- Συντήρηση
- Λίπανση
- Αλλαγές λαδιών και υγρών σύμφωνα με το εγχειρίδιο συντήρησης και επισκευής

ELEMENT DRIVE LINE (ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ)
- Κινητήρας
- Ψεκασμός καυσίμου
- Κιβώτιο ταχυτήτων
- Επισκευές άξονα μετάδοσης κίνησης και κινούμενου άξονα

ELEMENT EXTRA DRIVE LINE (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ)
- Εξαρτήματα που δεν καλύπτονται από το στοιχείο «Γραμμή μετάδοσης», π.χ. ηλεκτρικό σύστημα

ELEMENT WEAR (ΦΘΟΡΑ)
- Συμπλέκτης
- Τακάκια φρένων
- Δισκόφρενα
- Ταμπούρα
- Θερμουίτ για φρένα με ταμπούρα

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ IVECO

 

services finance

 

Η IVECO CAPITAL είναι η εταιρεία παροχής υπηρεσιών χρηματοδότησης της IVECO και προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών χρηματοδότησης, μίσθωσης, ενοικίασης και παρελκομένων υπηρεσιών για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, καθώς και υπηρεσίες επέκτασης εγγύησης, συντήρησης και επισκευής, ενώ στο πακέτο υπηρεσιών μπορούν να προστεθούν και διάφοροι τύποι ασφάλισης.

Όλα τα πακέτα χρηματοοικονομικών λύσεων μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πελάτη και ισχύουν για όλους τους τύπους οχημάτων – καινούρια ή μεταχειρισμένα και οχήματα εκ μετατροπής.

Η IVECO CAPITAL παρέχει στους πελάτες επαγγελματικές συμβουλές για να επιλέξουν το χρηματοοικονομικό προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις οικονομικές και φορολογικές απαιτήσεις της επιχείρησής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο IVECO.

 

 

assitance services

 

Η υπηρεσία IVECO ASSISTANCE NON-STOP βρίσκεται με ένα απλό τηλεφώνημα στη διάθεσή σας, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, για να εξασφαλίσει την αδιάκοπη λειτουργία του Daily και της επιχείρησής σας.

Το IVECO NON-STOP είναι η αυθεντική εφαρμογή της IVECO για smartphone, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε με την IVECO σε περίπτωση που το όχημά σας ακινητοποιηθεί στο δρόμο λόγω βλάβης. Απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία του οχήματός σας (αριθμό πλαισίου και αριθμό πινακίδων κυκλοφορίας) και με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να στείλετε αίτημα για παροχή υποστήριξης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της IVECO. Εμείς θα αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε το αίτημά σας αμέσως, θα ενεργοποιήσουμε το πλησιέστερο συνεργείο και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της διαδικασίας επισκευής του οχήματος. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την πρόοδο της τεχνικής υποστήριξης του οχήματός σας.

 

 

services parts


 Τα ΓΝΗΣΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ IVECO θα διατηρήσουν με αξιόπιστο, αλλά και οικονομικό τρόπο το Daily σε άριστη λειτουργική κατάσταση για πολλά χρόνια. Η πλούσια γκάμα περιλαμβάνει από καινούρια και ανακατασκευασμένα εξαρτήματα μέχρι κιτ σέρβις και λύσεις εξοπλισμού τηλεματικής. Η IVECO λειτουργεί ένα δίκτυο 7 αποθηκών εξαρτημάτων και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να διασφαλίζειπαραδόσεις σε όλη την Ευρώπη καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

 

 

services fanshop 1

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά ειδών ρουχισμού εργασίας και αναψυχής, προϊόντων γραφικής ύλης και gadget της IVECO στην αντιπροσωπεία της περιοχής σας ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της IVECO στην τοποθεσία www.ivecofanshop.com.