Αξιόπιστο: κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας τεχνολογίας
Πληροφορίες

Αξιόπιστο: κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας τεχνολογίας

Κιβώτια ταχυτήτων τελευταίας τεχνολογίας

Αξιόπιστα, αποτελεσματικά κιβώτια ταχυτήτων

Τα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων στο Νέο Trakker είναι κιβώτια ZF 16 ταχυτήτων.

Είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην αποστολή του οχήματος και προσφέρουν υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας, χαμηλό κόστος συντήρησης και αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας.

Επίσης, είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση, χάρη στη διάταξη διπλού H.

Το μηχανικό κιβώτιο 16 ταχυτήτων είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα αλλαγής με σερβό για αυξημένη άνεση του οδηγού και γρήγορες, ακριβείς αλλαγές ταχυτήτων. Το πνευματικό σύστημα σερβό μειώνει την προσπάθεια του οδηγού κατά τις αλλαγές ταχυτήτων κατά 50%, και η διαδρομή του μοχλού ταχυτήτων έχει μειωθεί κατά 40%.

Eurotronic = άνεση και αξιοπιστία

Εκτός από τα συμβατικά μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, το νέο Trakker προσφέρει όλη την τεχνολογική υπεροχή του αυτοματοποιημένου κιβώτιου ταχυτήτων EuroTronic με λεβιέ ταχυτήτων τοποθετημένο στο τιμόνι.

Αυτό προσφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης του βάρους κατά 60kg σε σύγκριση με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, πιο συμπαγείς διαστάσεις και μικρότερο αριθμό πνευματικών και ηλεκτρικών συνδέσεων.

Η απουσία συγχρονιστών καθιστά τις αλλαγές ταχυτήτων ταχύτερες και ασφαλέστερες. Το σύστημα εμποδίζει τη λανθασμένη επιλογή ταχύτητας.

Το κιβώτιο ταχυτήτων EuroTronic μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρως αυτόματη ή ημι-αυτόματη λειτουργία. Η αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων υπολογίζεται με βάση το φορτίο, τις συνθήκες κυκλοφορίας και το στιλ οδήγησης, βελτιστοποιώντας έτσι την επιτάχυνση, την κατανάλωση καυσίμου και την άνεση.
Για χρήση σε δύσκολες συνθήκες, όπως η οδήγηση εκτός δρόμου, μπορείτε να επιλέξετε λειτουργία εκτός δρόμου, με το πάτημα ενός κουμπιού στο ταμπλό, για αυξημένη ροπή και ισχύ.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLQTMxZgjMeTvKSn8ht70IlnhxmC6kR0AY
http://www.iveco.com/App/Pages/Iveco-Trakker-App.aspx